Webwinkel layout

Gepersonaliseerde Lay-Out

De vormgeving van uw webwinkel is belangrijk. U wilt de bezoeker de juiste beleving bieden.

WEBWINKEL & HUISSTIJL

De webwinkels die wij leveren zijn van een erg hoog segment. Ze functioneren op alle mogelijke apparaten en zijn voorzien van veel integraties. De webwinkel staat automatisch gekoppeld aan ons verwerkingssysteem waardoor er geen omkijken naar bestellingen is. Wij bieden u de mogelijkheid om de webwinkel te personaliseren aan de hand van uw eigen huisstijl. Indien er geen huisstijl aanwezig is bieden wij ook de mogelijkheid deze te ontwikkelen.

Webwinkel Lay-Out Webwinkel Beheer

OPTIES & FUNCTIONALITEITEN

GEPERSONALISEERD

De webwinkels worden professioneel gepersonaliseerd met eigen logo's, banners en aanbiedingen. U heeft zelf ook invloed qua stijl en naam van de webwinkel. Het personalisatie traject zal ook volledig in samenspraak plaatsvinden.

100% RESPONSIVE LAYOUT

Smartphones en tablets worden steeds meer gebruikt om producten te bestellen. Alle systemen van Fashiontotaal zijn standaard voorzien van een mobiele versie. De webwinkel zijn zogenaamd "responsive" en schalen zich naar het formaat van het scherm waar ze op weergegeven worden.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Dankzij een goed gebruikersonderzoek zijn alle Fashiontotaal webwinkels zeer gebruiksvriendelijk. Het navigeren door de webwinkel is zeer aangenaam en cruciale stappen zoals bestellen en afrekenen zijn zo simpel mogelijk gemaakt.

HUISSTIJL OP MAAT

Op basis van de door u gekozen naam, stijl en collectie wordt in samenspraak met u een huisstijl ontwikkeld. Deze huisstijl wordt toegepast voor het personaliseren van uw webwinkel en eventueel voor promotioneel materiaal.

LUXE MODULES

Al onze webwinkels zijn voorzien van luxe modules met veel functionaliteiten. U kunt bijvoorbeeld social media modules inschakelen of een blog. Wij bieden u kosteloos ondersteuning met het inschakelen van deze modules.

DYNAMISCH

Een professionele en dynamische website bomvol met luxe modules en opties, is wat u van onze webwinkels kunt verwachten. Slideshows, zoomfuncties, hovers en veel meer dynamische plugins en modules zijn standaard geïntegreerd in onze systemen.

Enkele Partners

Rumag clothing Collectie & webwinkel

RUMAG.CLOTHING

Collectie & Webwinkel

MyCarFashion Collectie & webwinkel

MyCarFashion

Collectie & Webwinkel

Scum Clothing Collectie & webwinkel

Scum Clothing

Collectie & Webwinkel