Het concept

FORMULE

Op het moment dat u zich aansluit bij Fashiontotaal wordt u voorzien van een luxe webwinkel en een huisstijl op maat. Het is uw eigen webwinkel dus u bepaald zelf de naam en stijl. U krijgt toegang tot onze collectie en kunt uit ons assortiment uw eigen collectie selecteren. De geselecteerde producten worden toegevoegd aan uw gepersonaliseerde webwinkel. Los van onze collectie bieden wij u ook de mogelijkheid een eigen kledinglijn op te zetten. Wij voeren de voorraad en produceren een groot deel van de producten op het moment van verkoop. Alle bestellingen worden rechtstreeks verzonden naar uw klant.


WEBWINKEL & HUISSTIJL

De webwinkels die wij leveren zijn van een erg hoog segment. Ze functioneren op alle mogelijke apparaten en zijn voorzien van veel integraties. De webwinkel staat automatisch gekoppeld aan ons verwerkingssysteem waardoor er geen omkijken naar bestellingen is. Wij bieden u de mogelijkheid om de webwinkel te personaliseren aan de hand van uw eigen huisstijl. Indien er geen huisstijl aanwezig is bieden wij ook de mogelijkheid deze te ontwikkelen.

Webwinkel Lay-Out Webwinkel Beheer

VERKOOP & INKOOP

Op het moment dat u een bestelling ontvangt op uw webwinkel dan zullen wij de bestelling naar uw klant verzenden. Dit zal gebeuren als u de betaling van de desbetreffende bestelling heeft ontvangen. Dit volledige traject is geautomatiseerd, u heeft hier dus geen omkijken naar. U koopt pas in op het moment van verkoop. Dit geldt zowel voor onze collectie als voor uw eigen kledinglijn. Zodra de bestelling door ons is verwerkt ontvangt u een factuur van de inkoopwaarde.

Bestelproces

COLLECTIE & VOORRAAD

Momenteel bestaat de collectie van Fashiontotaal uit meer dan duizend verschillende producten. Hieruit kunt u een selectie maken van producten die u aan wilt bieden. Dit kan middels een collectie module die hier speciaal voor ontwikkeld is. Maandelijks wordt onze collectie vernieuwd en kunt u afhankelijk van uw partnerpakket maandelijks nieuwe producten selecteren. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om een eigen kledinglijn te starten. Dit kan op basis van eigen prints op talloze producten.

Webwinkel Lay-Out Webwinkel Beheer