Eigen kledinglijn

START UW EIGEN KLEDINGLIJN

Een eigen kledinglijn zonder voorraad of grote investeringen! Fashiontotaal maakt het mogelijk.

De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Bent u creatief en ondernemend genoeg om een eigen kledinglijn te ontwikkelen? Wacht dan niet langer en bekijk alle mogelijkheden.

EIGEN KLEDINGLIJN

Heeft u een grote doelgroep en bent u in staat om digitaal een kledingmerk op te zetten? Dan bent u wie wij zoeken. Fashiontotaal is opzoek naar partners die creatief genoeg zijn om een eigen merk op te zetten en te verkopen. In samenwerking met Fashiontotaal kunt u een behoorlijk verdien model halen uit uw eigen kledingmerk. U loopt geen risico’s met betrekking tot voorraden, afschrijvingen en verwerkingskosten.


HET CONCEPT

Fashiontotaal voorziet u van een professionele, gepersonaliseerde webwinkel en biedt u de mogelijkheid talloze producten te personaliseren met eigen opdrukken. Er worden digitale product afbeeldingen ontwikkeld en geplaatst op uw webwinkel. Zodra een product op uw webwinkel wordt besteld ontvangt u bericht, tegelijkertijd ontvangen ook wij dezelfde bestelling. Wij produceren het/de product(en) op maat en verzenden deze naar uw klant.

Webwinkel Lay-Out Webwinkel Beheer

VERKOOP & INKOOP

Op het moment dat u een bestelling ontvangt op uw webwinkel dan zullen wij de bestelling naar uw klant verzenden. Dit zal gebeuren als u de betaling van de desbetreffende bestelling heeft ontvangen. Dit volledige traject is geautomatiseerd, u heeft hier dus geen omkijken naar. U koopt pas in op het moment van verkoop. Zodra de bestelling door ons is verwerkt ontvangt u een factuur van de inkoopwaarde.

Bestelproces

COLLECTIE & VOORRAAD

Momenteel bestaat de collectie van Fashiontotaal uit meer dan duizend verschillende producten. Hieruit kunt u een selectie maken van producten die u aan wilt bieden. Dit kan middels een collectie module die hier speciaal voor ontwikkeld is. Maandelijks wordt onze collectie vernieuwd en kunt u afhankelijk van uw partnerpakket maandelijks nieuwe producten selecteren. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om een eigen kledinglijn te starten. Dit kan op basis van eigen prints op talloze producten.