Marketing

MARKETING & SEO

Wij helpen u graag met hoger scoren in zoekmachines, marketing en het behalen van conversie.

META PLUGINS

Alle webwinkels die wij leveren zijn standaard voorzien van SEO plugins voor de meta omschrijving, zoekwoorden & product tags. Het is de bedoeling dat u zelf actief bezig gaat met het invullen van de meta componenten. Door onderzoek te doen naar veelgebruikte zoekwoorden en door producten zo zorgvuldig mogelijk te omschrijven zal uw webwinkel goed vindbaar zijn in zoekmachines.

SEO VRIENDELIJK

Het is natuurlijk belangrijk om goed vindbaar te zijn in zoekmachines. Zoekmachines hanteren bepaalde richtlijnen waar een webwinkel aan moet voldoen om als zogenaamd SEO vriendelijk te worden beschouwd. Al onze webwinkels zijn aan de hand van deze richtlijnen ontwikkeld.

OMSCHRIJF PRODUCT AFBEELDINGEN

Los van metadata en content optimalisatie, bieden onze webwinkels ook de mogelijkheid om productafbeeldingen te omschrijven. Hierdoor zullen productafbeeldingen ook vindbaar zijn in zoekmachines, dit leidt wederom tot een groter aantal bezoekers.

SEO VRIENDELIJKE URL'S

U kunt zelf de URL's van je webwinkel aanpassen. Dit heeft als voordelen dat je een nettere URL structuur kunt creëren en essentiële zoekwoorden kunt verwerken in je URL. Zoekmachines hechten veel waarde aan SEO vriendelijke URL's.

STATISTIEKEN

U kunt op de voorpagina meerdere producten in de spotlights zetten. Dit kunnen nieuwe producten zijn maar ook aanbiedingen. Door een geavanceerde module kunt u op een simpele wijze altijd producten onder de aandacht brengen.

SEO CHECKLIST

SEO meten is weten! Meet hoeveel bezoekers je hebt gehad en bekijk de totaal aantal verkopen. Bekijk welke producten wel goed worden verkocht en welke niet. Maak inzichtelijk wat de gemiddelde bezoek duur per bezoeker is en nog veel meer.

MARKETINGCONCEPT

Om u als onze partner direct op weg te helpen hebben wij een marketingconcept ontwikkeld. In dit concept gaan we dieper in op SEO & SEA. Aan de hand van dit marketingconcept kunt u direct aan de slag met het optimaliseren van uw webwinkel en het werven van bezoekers.

KOPPELING MET GOOGLE ANALYTICS

Google biedt websites en webwinkels veel tools en functionaliteiten aan om hun conversies te verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan Google Analytics. Met Google Analytics kunt u heel specifiek meten wat uw webwinkel nou precies doet.

Hoeveel bezoekers haalt uw webwinkel? Wat is de gemiddelde bezoektijd? Wat is het gedragsstroom van deze bezoekers? En ga zo maar door. Aan de hand van deze informatie kunt u aan de slag met het verbeteren of optimaliseren van uw webwinkel. Alle webwinkels die wij leveren worden direct gekoppeld aan Google Analytics.


MARKETING

Uiteraard is het de bedoeling zoveel mogelijk producten te verkopen. Om de verkopen te stimuleren hebben we vele mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken. Maak gebruik van professionele nieuwsbrieven of ga actief bezig met het bijhouden van je blog. Zet social media in om leads te genereren en target een specifieke doelgroep. Maak gebruik van onze contacten bij Google en stel in samenwerking met Google Adwords een professionele adwords campagne op. Kortom, genoeg mogelijkheden om uw webwinkel op de markt te zetten!


BLOG

Al onze webwinkels zijn voorzien van een eigen blog. Een blog houdt uw webwinkel actueel en biedt de mogelijkheid om uw bezoekers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast is het zeer interessant voor zoekmachines aangezien uw webwinkel actueel is en er meer content op staat.


SOCIAL MEDIA

Koppel uw webwinkel aan praktisch alle social media platformen. Deel uw eigen producten en laat andere mensen uw producten delen. Creëer een hype en haal voordelen uit social media marketing. Onze webwinkels zijn voorzien van social media modules. Hierdoor wordt het een stuk eenvoudiger om social media voor marketing doeleinden in te zetten.

SUPPORT & SERVICE

Heeft u naast onze uitgebreide documentatie nog vragen over marketing? Wij staan iedere werkdag van 09.00 tot 17.00 voor u klaar! Ons support team helpt u graag verder bij vragen of onduidelijkheden.