Bestelproces

HET BESTELPROCES

Zeer uitgebreid en geautomatiseerd. U heeft geen omkijken naar uw bestellingen.

BESTELLINGEN

Alle webwinkel van Fashiontotaal zijn volledig geautomatiseerd qua bestelproces. Alle bestellingen die op webwinkels van onze partners geplaatst worden komen centraal bij Fashiontotaal binnen. Fashiontotaal verwerkt de volledige bestelling zonder dat onze partner er omkijken naar heeft.

BETAALSYSTEMEN

Uw klanten hebben een ruime keuze aan betaalmogelijkheden. Klanten kunnen onder andere betalen met iDeal, PayPal, Klarna, Mistercash, overschrijving, cadeaubonnen etc. Alle partners van Fashiontotaal dienen zich aan te sluiten bij Sisow als payment provider. Onze systemen controleren automatisch of de betaling aan onze partner is voldaan. Zodra dit het geval is zal de bestelling pas geleverd worden.

KORTINGEN

U bent in zekere zin vrij in het afprijzen van uw producten. U kunt zelf kortingsbonnen aanmaken en op deze wijze acties voeren. Daarnaast kunt u zelf bepalen welke producten onder de aanbiedingen komen te staan. Ook als u boven een bepaald bedrag gratis verzending wilt hanteren, alles is mogelijk!

KLANTENPANEEL

Uw klanten kunnen inloggen op uw webwinkel en kunnen op deze wijze alles volgen. Ze kunnen gebruik maken van hun eigen account, adresboek, verlanglijst, bestelhistorie, retourzending etc. Op deze wijze is de klant altijd op de hoogte!

VERZENDING

Fashiontotaal hanteert een tarief van € 6,95 voor verzending, verwerking en verpakking. U bent echter vrij in het tarief dat u voor uw klanten wilt rekenen. Zodra Fashiontotaal een pakket verzendt wordt uw klant automatisch ingelicht met een begeleidende e-mail en track en trace code.

RETOURS

Klanten dienen via uw webwinkel het retour formulier in te vullen. Op het moment dat dit is gebeurd ontvangt Fashiontotaal een RMA aanvraag. Ons systeem houdt u dan automatisch op de hoogte van de vervolgstappen die u dient te ondernemen. Fashiontotaal neem alle retourzendingen terug in voorraad. Wij staan echter niet garant voor de gemaakte verzendkosten.

SUPPORT & SERVICE

Heeft u naast onze uitgebreide documentatie nog vragen over marketing? Wij staan iedere werkdag van 09.00 tot 17.00 voor u klaar! Ons support team helpt u graag verder bij vragen of onduidelijkheden.