Webwinkel beheer

UW EIGEN BEHEER OMGEVING

Eenvoudig en geautomatiseerd, de mogelijkheden zijn praktisch onbeperkt.

MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden zijn praktisch onbeperkt. U kunt eigen producten toevoegen maar ook onze producten aanpassen. U heeft volledig overzicht in bestellingen en retouren. Talloze opties bij producten zoals gewicht, voorraad, aanbiedingsprijzen en veel meer.

PRODUCTEN BEHEREN

De webwinkel wordt geleverd met het door u geselecteerde assortiment. U kunt makkelijk alle producten beheren in het onderhoudspaneel. U kunt nieuwe producten toevoegen, producten wijzigen en producten verwijderen.

PRODUCT OPTIES

U kunt meerdere opties toevoegen bij producten. Hierbij kunt u denken aan maten, bestand upload, tekst velden, dropdowns en nog veel meer. U kunt de product opties ook ideaal gebruiken voor het voeren van eigen producten.

PRODUCTBEOORDELINGEN

Uit onderzoek is gebleken dat de beoordelingen en ervaringen van anderen van hoog belang is. Klanten kunnen producten die ze op uw webwinkel hebben besteld ook beoordelen. Dit geeft voor nieuwe klanten een vertrouwd gevoel.

PRODUCTEN IN DE SPOTLIGHTS

U kunt op de voorpagina meerdere producten in de spotlights zetten. Dit kunnen nieuwe producten zijn maar ook aanbiedingen. Door een geavanceerde module kunt u op een simpele wijze altijd producten onder de aandacht brengen.

CADEAU EN KORTINGSBONNEN

U kunt een onbeperkt aantal aan cadeau en kortingsbonnen aanmaken. Dit geeft mogelijkheden om doordachte acties te houden op bijvoorbeeld social media. Daarnaast kunnen klanten rechtstreeks een cadeaubon bestellen via de webwinkel.

KOPPELING MET FASHIONTOTAAL

Alle webwinkels die door Fashiontotaal ontwikkeld worden zijn voorzien van een automatische koppeling met onze back-office. Dit houdt in dat alle bestellingen en retouren die binnenkomen op onze webwinkels ook geautomatiseerd in onze backoffice binnenkomen.

VOORRAAD

Wij voeren van al onze producten intern de voorraad. U koopt pas in op het moment van verkoop en loopt dus geen risico met betrekking tot de voorraad. Indien u eigen producten aan wilt bieden op uw webwinkel dan is dit geen probleem. U dient dan zelf voor de verwerking van de bestellingen te zorgen.

Bestelproces

Eenvoudig uw eigen assortiment samenstellen

Op het moment dat u zicht aansluit als partner van Fashiontotaal krijgt u toegang tot onze collectie module. U kunt via deze module zelf selecteren welke producten u wilt voeren op uw webwinkel. Zodra u de collectie heeft samengesteld voegen wij de geselecteerde producten toe aan uw webwinkel.

Bekijk ook de marketing mogelijkheden